Close

Search

Print Maniac
Μπλουζάκια με στάμπες Ζάκυνθο

Η επιχείρησή μας “Print Maniac” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της εκτύπωσης και αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτύπωση μοναδικών σχεδίων σε μπλουζάκια κοντομάνικα αλλά και φούτερ.

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εντυπωσιακά και ποιοτικά μπλουζάκια που θα χαίρεστε να τα φοράτε.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από στάμπες, αλλά και μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων σε μπλουζάκια και φούτερ, μπορείτε να βρείτε την ιδανική στάμπα για να φτιάξετε την δική σας μπλούζα ή για να την κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο σας. Αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε για εσάς μπλουζάκια για κάθε περίσταση όπως γενέθλια, party, εορταστικά, επιχειρήσεων, διαφημιστικά, οικογενειακά, αθλητικά και πολλά άλλα.

Όπως λέει το σλόγκαν μας και όσοι γνωρίζουν τη δουλειά μας, κάναμε τη στάμπα στο κάθε μπλουζάκι τέχνη, μελετάμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια δημιουργούμε μοναδικές μακέτες για τον καθένα ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι άρτιο τεχνικά καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς. Μια δοκιμή θα σας πείσει..

Back to Top
Product has been added to your cart